Groene energie  oplossingen

Voor 

iedereen.

Over ons

Solar-Kempen is gespecialiseerd in installatie van zonnepanelen en consultant voor energie leveringen. wij zijn een jong en dynamisch bedrijfje, gevestigd in het hartje van de kempen, te Olen. Wij streven er naar om onze klanten in raad en daad enkel de beste oplossingen voor te leggen en dit voor ieders budget. Dit uitsluitend met gegarandeerde hoog kwalitatieve produkten, teneinde de klant een garantie te kunnen geven met een uitstekende service. 

Other Information

    Quick Links

 

 

Ruim aanbod zonnepanelen.

Dit met dienst na service.

Pol

Poly 250Wp model

1640x992mm x 50mm

 

 

 

 

 

 

 

speciaal inbouw van zonnepanelen in dak.

www.RENUSOL.de

Monokristallijne zonnecellen zijn vervaardigd uit siliciumplakken, die uit een groot donkerblauw “monokristal” zijn gezaagd. Dat kristal is gecontroleerd afgekoeld, waardoor een gelijkmatige structuur is ontstaan, hierdoor geven deze dan ook +5% meer rendement bij vol licht.

Polykristallijne zonnecellen (of multikristallijn silicium) worden gegoten en vervolgens gezaagd. Dit is een ander proces dan dat van de monokristallijnen cellen. Tijdens het stollen ontstaan verschillende kristallen die het materiaal een onregelmatig vervormd uitzicht geven. Het rendement van polykristallijne cellen ligt iets lager (circa 3 tot 4%) dan dat van monokristallijne cellen, juist door dat er fouten ontstaan in de kristallen.
Amorfe cellen bestaan uit een netwerk van siliciumatomen zonder regelmatig geordend kristalrooster, zoals bij kristallijn silicium. Voordelen zijn het kleinere materiaalgebruik, de continue productie met laag energieverbruik, en de mogelijkheid ze te plaatsen op grote oppervlaktes op goedkope dragers, zoals een dakbedekking.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mono 205Wp model    1580x885mmx35mm

 

 

 

 

 

 

  • Onze Merken.

- PV-panelen.

SANYO-PANASONIC

LG

Risen

SUNRISE

SYMPHONY

 

 

- Omvormers.

SMA

ENPHASE

Mastervolt

 

Read More

 

Wenst u een vrijblijvende offerte: 

sales@solar-kempen.be

Copyright ® 2008 solar-kempen.be  
 SOLAR-Kempen 
FOD, geregistreerd installateur.